Taximetrist sucevean, amendat pentru că nu purta mască de protecție în timp ce transporta pasageri

La 12.11.2020, ora 19.47, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin Telefonul Verde  de către o femeie despre faptul că șoferul unui taxi nu a purtat masca de protecție împotriva răspândirii Covid 19 pe timpul deplasării.

Apelanta a fost identificată în parcarea magazinului Lidl situată pe str. Calea Obcinilor din mun. Suceava, ocazie cu care a declarat verbal faptul că la 12.11.2020, orele 19:30-19:40, a fost pasageră într-un autoturism taxi marca Dacia Logan, urcându-se din zona Centrală a  municipiului Suceava și s-a deplasat până în Cartierul Obcini în zona magazinului Dani Gri. Aceasta a declarat că pe timpul deplasării, conducătorul de taxi nu a purtat masca de protecție care să acopere nasul și gura.

În urma verificărilor efectuate conducătorul de taxi a fost identificat pe str. Narciselor, în zona Colegiului Filadelfia, stabilind că se numește A.M., în vârstă de 28 ani, localnic, angajat la firma de taxi SC. Tin Taxi SRL, Întrebat despre evenimentul petrecut, acesta a declarat că are cunoștință despre cursa efectuată în 12.11.2020, ora 19.30, din zona Centrală până în Cartierul Obcini, recunoscând că nu a purtat masca de protecție întrucât ”a omis să o poarte”.

A.M. a fost sancționat contravențional conform Lg. 55/2020, i s-a pus în vedere ca pe viitor să poarte masca de protecție și să respecte prevederile legale pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID 19.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *