Taximetristul sucevean cu comportament dubios, de pe mașina S 149, a rămas fără autorizație, anunț făcut de viceprimarul Lucian Harșovschi

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, cel care în atribuții supravegherea bunei funcționări a sistemului de transport public cu taxiurile în municipiul reședință de județ, a anunțat că i-a fost anulată autorizația de taxi șoferului sucevean, de mașina cu indicativul 149, care a fost reclamat în mai multe rânduri pe paginile de socializare pentru comportament neadecvat cu călătorii.

În comunicatul postat pe contul său de socializare viceprimarul Harșovschi anunță că încă din 14.06.2019, cu mult înaintea discuțiilor apărute pe facebook, primăria municipiului Suceava s-a autosesizat cu privire la comportamentul nepotrivit și nefiresc al unui taximetrist sucevean, care s-a prezentat la sediu pentru a ridica niște documente.  

”Colegii mei au trimis o adresă Policlinicii C.F.R. Suceava, prin care s-a solicitat o re-examinare psihologică a acestui cetățean. Unitatea medicală a programat această examinare pe data de 26 iunie, însă taximetristul nu s-a prezentat.
Postez această informare întrucât este un subiect destul de controversat atât în mass-media cât și pe facebook. Prin urmare, multă lume discută dar nimeni nu a făcut nicio reclamație! 
Datorită unei bune colaborări între primărie, poliție și policlinica CFR (este vid legislativ și nimeni nu putea face ceva fără o sesizare oficială), în data de 6 august, personal, am purtat o discuție cu taximetristul în sediul poliției municipale iar acesta a fost “ajutat” de cei de la serviciul ordine publică (țin să le mulțumesc pe această cale din nou atât lor cât și serviciului rutier) să fie transportat de bună voie. A fost examinat și a fost declarat inapt din punct de vedere psihiatric, fiind diagnosticat cu tulburare psihotică schizoformă” transmite viceprimarul Harșovschi.

Urmare a acestor demersuri, compartimentul de specialitate din cadrul primăriei i-a retras bărbatului autorizația de taximetrie și a trimis adrese către A.R.R., pentru a aplica și această instituție legislația.

Lucian Harșovschi a  precizat că spune aceste lucruri, pentru ca sucevenii să conștientizeze importanța sesizării organelor competente în cazul în care întâlnesc situații care pot pune în pericol siguranța lor și a celorlalți și să depună reclamație oficială în acest sens, pentru a preveni o nenorocire, postarea pe facebook nefiind de ajuns.

Please follow and like us:

One thought on “Taximetristul sucevean cu comportament dubios, de pe mașina S 149, a rămas fără autorizație, anunț făcut de viceprimarul Lucian Harșovschi

  • 12 august 2019 la 16:27
    Permalink

    si cu diagnosticul acesta ramane cu dreptul de a conduce un autovehicol? si ne miram de ce zilnic intra cate unul intr-un cap de pod, sau intra pe contrasens si omoara cate 2-3-4-5-6 oameni! cica a pierdut controlul volanului! de fapt si-a pierdut mintile, dar asta nu intra la contraventii rutiere, si nici nu poate fi depistat cu radarul ascuns in tufisuri!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.