Teatru în Parcul de Agrement Tătărași, pe 18 iulie, de la ora 20, cu intrare liberă! Prima producție în aer liber a Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava

Prima producție în aer liber a Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava se va desfășura pe scenă inedită: Parcul De Agrement Tătărași. Zona de agrement a dvenit scenă inedită pentru noua producție a Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava!

„Tragicomedia lui Don Cristóbal și a Rositei”, de Federico García Lorca, în regia lui Zalán Zakariás, este spectacolul a cărui premieră va avea loc pe 18 iulie 2020, la ora 20:00. Intrarea va fi liberă.

Echipa de producție:
Regia artistică: Zalán Zakariás
Autor: Federico García Lorca
Traducere: Lavinia Seiciuc
Scenografie: Corina Gramosteanu
Compozitor: Csiki Csaba
Distribuție: Bogdan Amurăriței, Răzvan Bănuț, Butnaru Horia Andrei, Cristina Florea, Diana Lazăr, Delu Lucaci, Alexandru Marin, Mîndru Cătălin Ştefan, Cosmin Panaite, Clara Popadiuc.

”Repetițiile au început, bucurie mare, căldură și mai mare. Dar ce nu facem noi de dragul teatrului?

Vă așteptăm, cu drag, la prima producție în aer liber a Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava, realizată cu respectarea măsurilor impuse de pandemie. Intrarea va fi liberă”, transmit reprezentanții teatrului.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *