Teatrul ”Ginta Latină”, din Chișinău la Putna, la emisiunea”Povestea Vorbei”, în această seară de la ora 20, la Televiziunea Intermedia Suceava

Începând din această seară, de la ora 20.00,  vă invit să urmăriți o nouă ediție a emisiunii  ”Povestea Vorbei”, găzduită de postul regional de televiziune INTERMEDIA SUCEAVA.

Teatrul ”Ginta Latină” din Chișinău, condus de maestrul Tudor Țărnă a prezentat zilele trecute un spectacol extraordinar în Palatul Culturii ”Ștefan cel Mare” din Putna. Vorbim cu directorul Teatrului, Tudor Țărnă, cu doamna Zinaida Țărnă, cu primarul Putnei, George Coroamă, cu secretarul comunei Dumbrăveni, Mihai Chiriac, cu artiștii Galina Lazarenco și Anatol Burlacu, care ne vor spune povestea acestei instituții artistice precum și cum s-a construit această legătură strânsă între Chișinău și comunele sucevene Putna și Dumbrăveni.

Aşteptăm, ca de obicei, comentarii şi sugestii inclusiv pe site-ul Televiziunea Intermedia Suceava, dar şi pe contul subsemnatului.
Cu respect, Neculai Roșca – Suceava smartpress,
Programul de difuzare al emisiunii ”Povestea Vorbei” este cel ştiut: sâmbătă la ora 20.00, duminică la ora 15.00; luni, ora 24.00; miercuri, ora 06.00 și ora 22.00; joi, ora 02.00, vineri ora 24.00 dar și pe contul de facebook al Televiziunii Intermedia Suceava.
Vizionare plăcută!

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *