Mopan Suceava
Actualitate

Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava te trimite la mare! Tombolă organizată în cadrul Festivalul Internațional Zilele Teatrului „Matei Vișniec”

În perioada 11 – 19 mai, Suceava devine capitala artei teatrale. Festivalul Internațional Zilele Teatrului „Matei Vișniec”, ediția 2024, se anunță una de excepție și cu multe surprize!

Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava prin Festivalul Internațional Zilele Teatrului „Matei Vișniec” 𝐯𝐚̆ 𝐭𝐫𝐢𝐦𝐢𝐭𝐞 𝐥𝐚 𝐦𝐚𝐫𝐞!

Stațiunea Mamaia oferă, prin tragere la sorți, unui spectator (cu bilet achiziționat la spectacolul𝟏𝟎 𝐥𝐮𝐜𝐫𝐮𝐫𝐢 𝐩𝐞 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐥𝐞-𝐚𝐦 𝐩𝐢𝐞𝐫𝐝𝐮𝐭 𝐥𝐚 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥𝐮𝐥 𝐌𝐚𝐦𝐚𝐢𝐚 produs de Teatrul de Stat Constanța, din 17 mai, un sejur de 7 nopți la Mamaia, cameră dublă, cu pensiune completă, la un hotel de 3 (+) stele, în perioada iulie-august 2024.

Acest premiu este oferit prin parteneriatul dintre Teatrul de Stat Constanța și Organizația de Management al Destinației Mamaia – Constanța.

„Mulțumim domnule director Erwin Șimșensohn pentru susținere și implicare! Vă așteptăm, cu drag, la Festivalul Internațional Zilele Teatrului „Matei Vișniec”!”, transmit reprezentanții teatrului sucevean.

𝟏𝟎 𝐥𝐮𝐜𝐫𝐮𝐫𝐢 𝐩𝐞 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐥𝐞-𝐚𝐦 𝐩𝐢𝐞𝐫𝐝𝐮𝐭 𝐥𝐚 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥𝐮𝐥 𝐌𝐚𝐦𝐚𝐢𝐚

de Gabriel Sandu

Teatrul de Stat Constanța

𝐕𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢, 𝟏𝟕 𝐦𝐚𝐢, 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟗:𝟎𝟎

Loc de desfășurare: TMMVS

Durata spectacol: 3h, cu pauză

𝐄𝐜𝐡𝐢𝐩𝐚 𝐝𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐝𝐮𝐜𝐭̦𝐢𝐞:

Regia: Elena Morar & Gabriel Sandu

Scenografia: Miruna Croitoru

Coregrafia: Stela Cocârlea

Sound design: Alexandru Neș

Lighting design: Miruna Croitoru

𝐃𝐢𝐬𝐭𝐫𝐢𝐛𝐮𝐭̦𝐢𝐚:

Matei-Florin Aioane, Laura-Liliana Cazan, Bianca-Dana Dumitrescu, Corina-Laura Iordan, Radu-Lucian Iftime, Andreea-Cristiana Luca, Irina-Ecaterina Lupu, Adriana-Luiza Martinescu, Cristi-Ștefan Mihai, Crina-Ramona Niculae, Mireille-Mirela Pană, Felix-Theodor Șoptelea

,

Un tărâm al visului. Nostalgie după un trecut pe care nu l-am trăit. Sau pe care l-am uitat. O curatoare de artă contemporană, fostă cântăreață în tinerețe, câștigă selecția pentru a reprezenta România la Bienala de Artă din Veneția, cu instalația ei performativă numită „10 lucruri pe care le-am pierdut la Festivalul Mamaia”. De-a lungul celor șase luni petrecute în Veneția, 10 performeri închiși în expoziție retrăiesc amintiri reale sau ficționale din istoria muzicii ușoare românești, petrecute (sau nu) la Mamaia, legate de vedete iconice, dar mai ales de destinele artistice mici, neîmplinite.

ATENȚIE!

Unele scene pot conține efecte stroboscopice care pot afecta spectatorii fotosensibili.

Biletele sunt puse în vânzare atât la casieria teatrului, cât și online, pe platforma www.blt.ro.

Preț bilet: 80 lei

PROGRAMUL COMPLET:

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *