TEATRUL MUNICIPAL „MATEI VIȘNIEC” SUCEAVA, TURNEELE LUNII OCTOMBRIE 2018

Luna octombrie 2018 este plină de evenimente la Teatrul Municipal Matei Vișniec Suceava: o premieră, spectacole proprii și invitate pentru multiple categorii de public, dezbateri și concerte.
În tot acest timp, actorii suceveni arată lumii spectacolele noastre. Este vorba de 6 spectacole prezentate în 4 turnee, cu participare la festivaluri internaționale de teatru, unul din ele în afara granițelor țării.

1.) Turneu la Chișinău, Rep. Moldova – 3 – 6 octombrie – participare la FESTIS, ed. a III-a – Festivalul Internațional de Teatru „10×10=100 ani: De la național la universal”- proiect în cadrul programului CENTENAR inițiat de ICR Chișinău, organizat de Teatrul Național Satiricus I.L.Caragiale Chișinău.
• 4 octombrie, ora 19:30 – Proștii sub clar de lună, de Teodor Mazilu, regia Anca Bradu
• 5 octombrie, ora 17:30 – Kebab, de Gianina Cărbunariu, regia Daniel Iordan

2.) Turneu la Iași – participare la FITPTI – Festivalul Internațional de Teatru pentru Publicul Tânăr Iași, ed. a XI-a, organizat de Teatrul Luceafărul Iași.
• 7 octombrie, ora 18:00/ 20:00- Pisici, un spetacol concert de Bobo Burlăcianu
• 7 octombrie, ora 19:00 – Mimesis – performance în Palas Mall

3.) Turneu la București –15 -17 octombrie – participare la FEST(in) pe Bulevard, festival internațional de teatru organizat de Primăria Capitalei și Teatrul Nottara.

• 16 octombrie, ora 19:00 – 3 Surori, de A. Cehov, regia Catinca Drăgănescu, o producție Asociația Punctart și TMMVS (spectacol susținut în Sala mare a Teatrului ODEON)

4.) Turneu la Sfântu Gheorghe – 17- 19 octombrie – participare la Festivalul Naţional D-BUTAN-T, dedicat tinerilor scenografi.

• 18 octombrie, ora 19:00 – Sub Apă, de Ella Carmen Greenhill, regia Sebastian Marina

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *