Țeavă de gaz ruptă și gard distrus la Șcheia aseară, de un șofer de 19 ani

Duminică seară, la ora 21.40, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Șcheia au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către o femeie din comuna Șcheia, despre faptul că un autoturism a intrat în gardul locuinței sale și a rupt țeava de gaz.

În urma verificărilor, pe drumul comunal din Șcheia, strada Oborului, într-o curbă periculoasă a fost identificată autoturismul Renault Safrane, care era intrat în gardul locuinței celei care a semnalat evenimentul, după ce în prealabil a rupt o țeavă de gaz. A fost identificat conducătorul auto în persoana lui B.C.  de 19 ani, din municipiul Suceava. Acesta, în timp ce conducea autoturismul Renault Safrane, aparținând lui altei persoane, pe drumul comunal din Șcheia, într-o curbă periculoasă la stânga, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, respectiv carosabil acoperit cu polei, a intrat în gardul din lemn a locuinței unui localnic,  distrugându-l pe o porțiune de aproximativ 4 metri și totodată a rupt țeava de alimentare cu gaz, porțiune ce aparține proprietarului imobilului.

Până la sosirea pompierilor, robinetul ce alimentează locuința cu gaz, a fost oprit de proprietar.

Tânărul șofer  a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar în continuare a fost sancționat contravențional cu amendă pentru încălcarea prev. OUG 195/2002.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *