Templul Evreiesc, Muzeul și Galeria de Artă din Rădăuți, deschise pentru vizitare gratuită, în ”Noaptea Muzeelor”, pe 14 mai 2022

Primăria municipiului Rădăuți a anunțat că se alătură proiectului ”Noaptea Muzeelor”, pe 14 mai 2022.

Potrivit anunțului publicat pe pagina de interent a municipalității rădăuțene, atât programul Muzeului Etnografic „Samuil și Eugenia Ioneț”, cât și cel al Galeriei de Artă „Traian Postolache”, va fi extins până la orele 00:00, spre vizitare, cu începere de la ora 10:00.

În acest an, a fost inclus în cadrul acestui proiect și „Templul Evreiesc”, care va putea fi vizitat în intervalul 10:00 – 00:00.

”Dacă Muzeul vă întâmpină cu o expoziție inedită de viniluri și pickup-uri vechi, din colecția domnului Sergiu Constantin Ganea, alături de celelalte exponate din patrimoniu, Galeria de Artă vă va purta pașii într-o expoziție dedicată plantelor medicinale, semnată de doamna Oleniuc Florentina Carmen.

Așa cum încă din toamna anului trecut domnul primar Bogdan Loghin a promis, Templul Evreiesc din municipiul nostru va fi introdus într-un circuit turistic urban, alături de Cimitirul Evreiesc. Știm că foarte mulți rădăuțeni își doresc să îl viziteze, așa că sâmbătă vă așteptăm cu drag!

Vizitarea celor trei repere menționate mai sus, în cadrul proiectului „Noaptea Muzeelor „, de sâmbătă, 14 mai, este gratuită!

Vă mulțumim!” se arată în comunicatul Primăriei Rădăuți.

#împreunăpentrucultură

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.