Teodora Astrid Muthu din Oradea este laureata ediției din acest an a Festivalului Internațional de Muzică Ușoară pentru copii și tineri “VOCI DE ÎNGERI” . Primarul Ion Lungu i-a înmânat trofeul

Aseară s-a încheiat la Teatrul Municipal ”Matei Vișniec” din Suceava cea de-a II-a ediție a Festivalului Internațional de Muzică Ușoară pentru copii și tineri “VOCI DE ÎNGERI”. La Gala laureaților au susținut un concert extraordinar cunoscuții artiști Luminița Anghel, Aurelian Temișan și Tudor Turcu, acompaniați de trupa Artist Band.

”Primăria Municipiului Suceava a avut calitatea de organizator împreună cu Asociația culturală Romantic ART, drept urmare, am avut plăcerea și onoarea de a înmâna trofeul festivalului concurentei Teodora Astrid Muthu din Oradea. Au concurat 150 de copii și tineri și s-au acordat premii pentru toate categoriile de vârstă. Ne dorim ca acest festival să devină o tradiție la Suceava, iar în acest sens am stabilit ca la ediția a III-a din anul 2020, să creștem atât numărul participanților, cât și amploarea festivalului. Felicitări tuturor concurenților, părinților care i-au însoțit, și nu în ultimul rând, profesorilor care i-au pregătit!”, a transmis pe contul său de facebook primarul municipiului Suceava, Ion Lungu

Festivalul Internațional de Muzică Ușoară pentru Copii și Tineri „VOCI DE ÎNGERI” este un concurs de interpretare care are ca scop promovarea creației și artei interpretative, descoperirea și promovarea copiilor și tinerilor talentați în interpretarea muzicii ușoare (pop) specifice vârstei, dezvoltarea spiritului de competiție și corectitudine între copii și tineri de vârste apropiate, dorindu-se a fi și prilej de bucurie, întâlnire, cunoaştere şi prietenie între participanţi.

Organizatorii își propun drept scop promovarea muzicii uşoare, afirmarea şi lansarea tinerelor voci, stimularea valorilor interpretative în vederea plasării lor în elita muzicii uşoare româneşti şi internaţionale.

Organizatorii își propun drept scop promovarea muzicii uşoare, afirmarea şi lansarea tinerelor voci, stimularea valorilor interpretative în vederea plasării lor în elita muzicii uşoare româneşti şi internaţionale.

Concursul Internațional de Muzică Ușoară pentru Copii și Tineri „VOCI DE ÎNGERI” se adresează copiilor și tinerilor din palatele și cluburile copiilor, grădinițe, școli, licee, asociații culturale și școli private din ţară și din țările vecine.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *