Teribilismul l-a băgat pe un adolescent de 17 ani în spital, după ce a scăpat de sub control motocicleta și a fost proiectat cu fața pe asfalt, la Drăgoiești. Tânărul nu avea permis.

În seara zilei de ieri, 01.04.2021, în jurul orei 18.50,  un adolescent de 17 ani, din comuna Ciprian Porumbescu, în timp ce conducea motociclul marca Honda, fără a avea aplicate plăcuţe cu numere de înmatriculare/înregistrare, pe DJ 178, în afara localităţii Drăgoieşti, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a conducerii imprudente şi a lipsei de experienţă în conducere (tânărul nu posedă permis de conducere pentru niciun fel de categorie de vehicule), a pierdut controlul asupra direcţiei, a pătruns pe sensul opus de circulaţie şi a rulat pe acostamentul din partea stângă a părţii carosabile, după care s-a dezechilibrat şi a căzut pe partea carosabilă, lovindu-se în zona feţei, membrelor superioare şi a membrelor inferioare.

În urma accidentului tânărul a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului. Băiatul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest din cauza leziunilor suferite, dar la Spitalul orăşenesc Gura Humorului s-a procedat la recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a procedat la efectuarea de verificări în bazele de date ale Poliţiei, ocazie cu care s-a constatat faptul că nu posedă permis de conducere pentru nici un fel de categorie de vehicule.

De asemenea, s-a procedat la verificarea motociclului, însă nu a putut fi identificată seria de şasiu şi nici plăcuţa cu numărul de înregistrare sau înmatriculare.

Conducătorul motociclului nu purta cască de protecţie în momentul producerii accidentului rutier.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă (autoaccidentare), conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *