Thermonet anunță că de la 1 octombrie se va trece la umplerea instalațiilor de încălzire în municipiul Suceava. Debranșări se mai pot face până le 30 septembrie

Firma Thermonet, care asigură furnizarea agentului termic în municipiul Suceava a transmis un comunicat de presă semnat de directorul general Mugur Ovidiu Corlățan prin care informează populația Sucevei racordată la sistemul centralizat de furnizare a agentului termic că, în vederea pregătirii sistemului centralizat pentru furnizarea încălzirii în sezonul rece, în perioada 01 – 11 octombrie, Thermonet va proceda etapizat la umplerea instalațiilor de încălzire în rețeaua secundară, inclusiv instalațiile interioare ale blocurilor.

Încărcarea instalațiilor de încălzire se va face pe puncte termice, prioritate având punctele termice la care sunt arondate școli, grădinițe, cămine de elevi și studenți, instituții medicale, s.a..

Thermonet recomandă sucevenilor să verifice cu atenție instalațiile interioare din apartamente, casa scării și subsolul blocului, pentru a evita inundațiile datorate robinetelor de golire rămase deschise și alte eventuale disfuncționalități datorate posibilelor intervenții neautorizate și instalații.

Este pus la dispoziție și un număr de telefon fix: 0230 520 924 – Dispeceratul Thermonet, pentru informații suplimentare.

Se reamintește în conținutul comunicatului de presă că eventualele debranșări de la sistemul centralizat se pot realiza doar în sezonul cald, data limită pentru intervențiile la instalații fiind data de încărcare a circuitului de încălzire (30 septembrie 2019). Fiecare solicitant trebuie să dețină, printre alte documente, avizul și procesul verbal de debranșare întocmite de furnizorul de energie termică. Lipsa acestor documente duce la nerecunoașterea legalității debranșării și achitarea de către cei în cauză a unor taxe suplimentare și amenzi. Și pentru aceste cazuri, este oferit un număr de telefon: 0330 108 059, Compartiment relații clienți, pentru informații suplimentare.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *