THERMONET anunță că din 26 septembrie încep probele pe rețeaua de încălzire în municipiul Suceava. Nu se vor mai putea face deconectări, de la acea dată

Firma THERMONET, furnizorul de energie termică în municipiul Suceava informează  consumatorii racordați la sistemul centralizat de încălzire că începând cu data de 26 septembrie 2022, vor începe probele de presiune la rece/cald a instalațiilor de încălzire din rețeaua secundară, inclusiv în instalațiile interioare ale blocurilor.

THERMONET roagă beneficiarii de agent termic, care au intervenit în instalațiile proprii, să ia măsurile ce se impun pentru evitarea eventualelor pierderi și a daunelor materiale care se pot produce și de care THERMONET nu se face responsabilă.

”În scopul remedierii operative a deficiențelor ce pot apărea în sistemul centralizat de termoficare, rugăm beneficiarii de agent termic să contacteze personalul specializat din cadrul Dispeceratului Termoficare, la numărul de telefon 0230 520 924.

De asemenea, precizăm că în conformitate cu prevederile art. 30 din Legea Serviciului public de alimentare cu energie termică nr. 325/2006, actualizată prin Legea 196/2021, începând cu data de 26.09.2022, nu se vor mai aproba deconectări de la sistemul centralizat de alimentare cu agent termic”, se arată în comunicatul transmis, semnat de directorul general al THERMONET SRL, Mugurel Ovidiu Corlățan.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *