”Ți-am dat un inel”, varianta țeapă în stradă, la Siret. Doi tineri din sud, dându-se turci, l-au păcălit pe un șofer cu un ghiul fără valoare. N-au păcălit însă polițiștii care le-au dat rapid de urmă

Ieri pe la ora 13.00, Poliția orașului Siret a fost sesizată de un bărbat de 49 ani, domiciliat în comuna Mușenița, despre faptul că în timp ce se afla pe raza cartierului Mănăstioara, din orașul Siret  a fost  abordat de doi cetățeni necunoscuți, care  s-au  recomandat că sunt cetățeni turci și i-au spus că au rămas fără motorină la mașină sens în care i-au oferit un inel de tip ghiul din metal de culoare galbenă despre care i-au spus că valorează 600 euro pe care i-au spus că îl vând  pentru a face rost de bani pentru a alimenta cu combustibil autoturismul lor.

Totodată aceștia i-au solicitat bărbatului să le arate o bancnotă românească. Naivul localnic a scos din portmoneu  o bancnotă de 100 lei în schimbul căreia aceștia i-au dat inelul despre care susțineau că valorează 600 euro după care au plecat ca din pușcă cu un autoturism marca WV Passat de culoare  gri fiind înmatriculat în Bulgaria.

 În urma desfășurării de activități specifice, pe strada Ștefan Petriceicu Vodă a fost identificat autoturismul marca WV Passat de culoare gri având numărul de înmatriculare TX.5767.XM (Bulgaria)  care era condus de către Păun Alberto, de 21 ani, domiciliat în municipiul București, iar pe scaunul din dreapta al autoturismului a fost identificat ca pasager numitul Dumitru Ioan, de 47 ani,   domiciliat în comuna Movilița, județul Ialomița. 

Având în vedere aspectele sesizate, persoanele în cauză au fost conduse la sediul Poliției orașului Siret, unde au fost recunoscute de către partea vătămată ca fiind persoanele  care anterior i-au vândut acel inel tip ghiul, de fapt fără nicio valoare,  cu suma de 100 lei despre care susțineau că valorează suma de 600 euro. S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „înșelăciune”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.