Tiberius Vatamaniuc, dat în urmărire generală de Poliția Română

Poliția Română l-a dat în urmărire generală pe Tiberius Vatamaniuc, activistul de mediu din Sucevița pentru care Judecătoria Rădăuți a emis vineri un mandat de arestare în lipsă de 30 de zile, pentru conducere sub influența alcoolului, în urma evenimentelor petrecute în noaptea zilei de 25 aprilie a.c. 

Fotografia acestuia,  datele sale de identitate și semnalmentele lui au fost publicate pe pagina de internet a Inspectoratului General al Poliției Române la capitolul ”Persoane urmărite”:

VATAMANIUC TIBERIUS GHEORGHE OCTAVIAN, născut în: Radauti, jud. SUCEAVA, ROMANIA. Data nașterii: 15-12-1979. Cetățenie: ROMANIA. Domiciliat în: Sucevita, jud. SUCEAVA, ROMANIA.

Motivul: mandat de arestare preventivă. Fapta: infracțiuni la regimul circulației.

Detalii:

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Rădăuti a emis la data de 06.05.2022 mandat de arestare preventivă, fiind cercetat pentru savarșirea infracțiunii prev. de art. 336 alin. 1 Cod penal, cu aplicarea art. 41 Cod penal. Semnalmente: rasa caucazian, ten deschis, constituție atletică, înălțimea 177 cm, ochi albaștri, conturul feței oval deschis, sprâncene arcuite. Semn particular: prezintă cicatrice pe frunte.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other