Țigăneii din Voitinel au mai încercat o lovitură la Vicovu de Jos. Au furat bicicleta gestionarei de la ”PROFI”. Polițiștii l-au găsit repede pe hoț, un minor de 15 ani

La data de 20.08.2022, ora 11.10, lucrătorii patrulei de siguranță publică din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești au fost sesizați telefonic de către o femeie din comuna Vicovu de Jos cu privire la faptul că în ziua precedentă persoane necunoscute i-au furat  bicicleta.

Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că femeia este angajată ca gestionară la magazinul ”PROFI” situat în comuna Vicovu de Jos. La data de 19.08.2022, aceasta s-a deplasat la locul de muncă cu o bicicletă pe care a lăsat-o parcată în spatele magazinului fără a fi încuiată, în timpul cât s-a aflat la muncă. La plecare a constatat faptul că bicicleta lipsește iar în data de 20.08.2022 a sesizat furtul acesteia.

Au fost efectuate investigații pe raza comunei Voitinel ocazie cu care autorul faptei a fost identificat în persoana minorului M.F. de 15 ani, domiciliat în localitate. Cu această ocazie a fost găsită și bicicleta sustrasă, aceasta fiind returnată persoanei vătămate.

Lucrătorii de poliție s-au sesizat din oficiu, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”furt”.

Am scris cu alt prilej că de ceva vreme, o gașcă de indivizi de etnie romă, majoritatea minori, din comuna vecină Voitinel, își fac veacul prin centrul comunei Vicovu de Jos, speculând orice oportunitate de a pune mâna pe câte ceva, spre disperarea localnicilor dar și a angajaților magazinelor din zonă.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *