Ţigări ascunse în două autoturisme, descoperite în P.T.F. Siret

În data de 31 august a.c., în Punctul de Trecere al Frontierei Siret, judeţul Suceava, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au descoperit, pe sensul de intrare în România, două autoturisme în care se aflau ascunse țigări de proveniență ucraineană.

În primul autoturism, marca Audi, condus de către o tânără, M.A., cetăţean român, în vârstă de 22 de ani, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au descoperit, ascunse în bagajele personale şi în aripile din spate ale autoturismului, în vederea sustragerii de la controlul vamal, cantitatea de 420 pachete de țigări, de proveniență ucraineană.

În al doilea autoturism, marca Volkswagen, condus tot de către o femeie, S. R., în vârstă de 61 de ani, a fost descoperită în bagajele personale cantitatea de 110 pachete țigări, de aceeași proveniență.

În ambele cazuri, țigările în valoare totală de aproximativ 800 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar cele două femei au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare de 5.000 lei fiecare.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *