Țigări confiscate din două autoturisme, în PTF Siret. Captura de 1200 de lei, amenzile cumulate de 10.000 de lei

Polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret, județul Suceava, au descoperit și confiscat din două autoturisme, 800 pachete țigări de proveniență ucraineană, ascunse în bagajele personale ale șoferilor.   

În data de 25 ianuarie a.c., s-au prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, județul Suceava, pe sensul de intrare în țară, doi cetățeni români, F.I. în vârstă de 36 de ani, la bordul unui autoturism marca Audi și L.I. de 57 de ani, la volanul unui autoturism marca Volkswagen.

Acționând în baza analizei de risc, echipa comună de control, formată din  poliţişti de frontieră și lucrători vamali, a efectuat controlul amănunţit asupra autoturismelor, persoanelor și bagajelor.

Astfel, au fost descoperite ascunse în vederea sustragerii de la controlul vamal, în bagajele celor doi conducători auto, cantitatea de 800 pachete de ţigări, de provenienţă ucraineană.

Țigările în valoare totală de 1.200 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar bărbații a fost sancţionați contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei fiecare.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *