Țigări de contrabandă dosite prin toate colțurile mașinii și prin bagaje de o femeie din Marginea, depistate de polițiștii din Vama

Ieri după amiază, pe la ora 13.30, politiștii Secției 14 Poliție Rurală Vama, au oprit pentru control un autovehicul  marca VW Golf7 conduse de o femeie de 54 de ani din comuna Marginea.    

S-a procedat la controlul autovehiculului, ocazie cu care, în portbagajul auto au fost identificate într-o geantă din material textil, mai multe cartușe țigarete marca “PULL”, fără a prezenta marcă fiscală.

Femeia și mașina acesteia au fost conduse la sediul Secției 14 Poliție Vama, în vederea efectuării unui control amănunțit al automobilului, ocazie cu care, într-o geantă din material de piele au mai fost identificate alte 8 cartușe țigarete Ashima, fără marcă fiscală.

Mai departe,  sub capota autovehiculului au mai fost identificate 14 cartușe țigarete proveniență extracomunitară marca Ashima, fără timbru fiscal.

De asemenea, în interiorul automobilului, respectiv  în compartimentele pentru depozitare bunuri de sub scaunele din față și sub scaunele din față au mai fost identificate 6 cartușe marca Compliment, 2 cartușe marca Marble și alte 10 marca Marble, identificate separat, precum și 2 cartușe marca Marlboro prejudiciul total ridicându-se la suma de 4080 lei.

S-a procedat la indisponibilizarea autoturismului VW Golf, precum și la confiscarea unui număr total de 340 pachete de țigări fără timbru fiscal, acestea fiind predate la Camera de Corpuri Delicte a subunității.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de „contrabandă”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *