Ţigări în valoare de peste 186.000 lei și un autoturism Mercedes confiscate la Vicovu de Sus, din curtea unui localnic

În data de 5 martie a.c. polițiștii de frontieră de la Brodina şi cei de la  Suceava  au declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări de proveniență ucraineană, în zona de responsabilitate. iar în jurul orei 01.15,  azi-dimineață, un echipaj al poliției de frontieră a identificat pe  raza localității Falcău, un autoturism Mercedes ML, despre care existau suspiciuni că transportă țigări de proveniență ucraineană.

Polițiștii de frontieră au încercat să oprească mașina  însă conducătorul auto a ignorat semnalele regulamentare efectuate de polițiști, continuându-și deplasarea  cu mare viteză spre localitatea Vicovu de Sus.

Grănicerii au plecat în  urmărirea autoturismului, iar la scurt timp acesta a fost găsit abandonat în curtea unei case din Vicovu de Sus.

 Proprietarul gospodăriei a declarat polițiștilor că autoturismul nu-i aparține şi nu cunoaște modul în care a ajuns în curtea sa,  permițând oamenilor legii accesul pentru efectuarea cercetărilor.

În autoturismul  abandonat  au fost descoperite mai multe colete cu țigări de proveniență ucraineană.  S-au numărat  15.940 pachete cu ţigări,  în valoare de peste 186.000 lei. Toată captura de țigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar automobilul Mercedes, în valoare de 15.000 lei a fost indisponibilizat la sediul poliției de frontieră, până la finalizarea anchetei.

În continuare, se fac cercetări în vederea depistării tuturor persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *