TINERE PE BICICLETE, LOVITE PE TRECEREA DE PIETONI, LA MARGINEA, DE UN ȘOFER CARE A FUGIT DE LA LOCUL ACCIDENTULUI

Miercuri după amiază, I.P.J. Suceava a fost sesizat prin „S.N.U.A.U. 112” despre faptul că, pe raza comunei Marginea, s-a produs un accident rutier soldat cu victime.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, două tinere, ambele de 18 ani, din comuna Marginea, aflate pe biciclete, s-au angajat în traversarea unei treceri de pietoni din localitate, moment în care, una dintre acestea a fost surprinsă și accidentată ușor de un autoturism al cărui conducător auto a plecat de la fața locului.

Victima a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma activitățile specifice întreprinse de polițiști, conducătorul auto implicat în accident a fost identificat pe raza localității Clit, acesta fiind un bărbat de 26 de ani, din comuna Marginea, care a recunoscut fapta și a declarat faptul că, s-a speriat, motiv pentru care, a părăsit locul accidentului.

Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, ce va fi soluționat procedural.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *