Tineri din Putna amendați, fiind surprinși în miez de noapte la plimbare cu mașina prin localitate. Șoferul de 24 de ani s-a ales cu dosar penal pentru conducerea sub influența alcoolului

În noaptea de sâmbătă spre duminică, pe la ora 23:20, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe DN2H, în interiorul comunei Putna, un echipaj din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, a oprit pentru control autoturismul marca BMW, condus de Ș. F., de 24 ani, din localitate.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, ocazie cu care s-a constatat că rezultatul este de  0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuți în vederea recoltării de probe biologice.

Întrucât atât șoferul Ș.F. cât și alți doi tineri, pasageri în automobil, au putut prezenta declarații pe propria răspundere completate în prealabil, care să justifice motivul pentru care au fost identificați pe DN 2H în comuna Putna, la ora 23:20, toți trei au fost sancționați contravențional conform Legii 55/2020.

În cauză urmează a se efectua cercetări cu privire la infracțiunea de ,,conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe‟.

           

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *