Tinerii ”domni Goe” de Suceava care s-au luat la trântă cu Ștefan cel Mare au încasat-o. Mamica, bunica, taticul, vor plăti pagubele

Toți cei care se ascățărau zilele trecute pe statuia lui Ștefan cel Mare, se zbânțuiau prin preajmă și la urmă rupeau coșurile de gunoi au fost identificați, interogați și amendați, a spus azi șeful Poliției Locale, Ovidiu Doroftei. El a oferit și o repartizare  pe vârste a micilor vandali: 6  cu vârste până la majorat ( 2 de 16 ani, patru între 17 și 18 ani), ceilalți 5 cu vârste  între 18 și 22 de ani.

Contează sau nu vârsta acestora, este o întrebare bună. Pentru cei curioși, cei 11 minunați adolescenți provin, potrivit declarațiilor înregistrate: 1 din Șcheia, 1 din Pașcani, 1 din Capu Câmpului, 1 din Udești și 7 din Suceava.

Evenimentul filmat de camerele de supraveghere din zona Statuii lui Ștefan cel Mare care a fost făcut public ieri, 27 iunie, s-a petrecut în noaptea de  14 iunie a.c..

Nu știm care este motivul pentru care  s-a decis la primăria municipiului Suceava, care are în subordine Poliția Locală, entitate care are în supraveghere obiectivele de interes public din municipiu, prelungirea momentului în care un asemenea neplăcut eveniment să fie făcut public la două săptămâni de la producerea acestuia.

Șeful Poliției Locale, Ovidiu Doroftei, a explicat că cei 11 indivizi care și-au făcut imortalizarea la Statuia lui Ștefan cel Mare sunt în majoritate elevi ai liceelor din zona centrală a municipiului Suceava, ”licee bune”. Dar sunt și cazuri de copii care provin din categoria asistaților social.

Parte dintre lotul celor 11 au mai fost identificați și sancționați anterior de Poliția locală și pentru că fac în mod repetat scandal prin parcurile orașului ori prin locurile de joacă pentru copii.

”Toți cei care au participat la evenimentul din noaptea de 14 iunie au fost invitați la sediul Poliției Locale, unii însoțiți de părinți: mamă, tată, chiar de bunici. Niciunul dintre aceștia nu credeau că micile progenituri s-ar fi putut asocia pentru a produce o asemenea rușine familiei ” a spus șeful Poliției Locale Suceava, Ovidiu Doroftei.

 

 

Please follow and like us:

Un comentariu la „Tinerii ”domni Goe” de Suceava care s-au luat la trântă cu Ștefan cel Mare au încasat-o. Mamica, bunica, taticul, vor plăti pagubele

  • 2 iulie 2019 la 17:58
    Permalink

    precis ca sunt premiații domnului Dragusanu la Bucvina rok castle

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *