Actualitate

TIR încărcat cu struguri, răsturnat în Pasul Mestecăniș

Un TIR  încărcat cu struguri s-a răsturnat în dimineața acestei zile în Pasul Mestecăniș. Au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Câmpulung Moldovenesc cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD B2, cu sprijinul unui echipaj SAJ.

În cabina TIR-ului se aflau două persoane, conducătorul autotrenului și o pasageră. La sosirea echipajelor, pasagera, conștientă și cooperantă, se afla în cabină cu o mână blocată între scaun și portiera de pe partea pe care autotrenul s-a răsturnat. Pompierii au reușit să o extragă iar femeia a fost preluată de un echipaj de ambulanță, care a transportat-o la UPU din cadrul Spitalului Județean Suceava.  Șoferul TIR-ului nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Traficul  rutier a fost  blocat pe ambele sensuri de circulație timp de o jumătate de oră, ulterior, pe la ora 11.40 fiind deblocat pe un sens de mers, circulându-se alternativ până când autotrenul răsturnat va fi  îndepărtat de pe șosea.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *