TIR răsturnat pe calea ferată la Iacobeni, circulația trenurilor nu este afectată fiindcă în zonă este cale ferată dublă, anunț ulterior al CFR

Două autotrenuri s-au ciocnit în această seară, pe DN 17 pe raza localității Iacobeni. Evenimentul s-a petrecut după ora 21.00. Unul dintre autotrenurile implicate în coliziune s-a răsturnat pe calea ferată. Astfel, circulația feroviară pe traseul care face legătura între Suceava și Ardeal, una dintre cele mai circulate căi ferate din această parte a țării a fost blocată. Pompierii militari au intervenit cu modulul SMURD de la Detașamentul de Pompieri Vatra Dornei, cu o autospecială de stingere, cu accesorii pentru descarcerare și o ambulanță SMURD. Nu au fost anunțate victime.

Pentru eliberarea căii ferate, la fața locului va veni un utilaj de la CLSU Iacobeni și o macara de la Secția Drumuri Naționale  Câmpulung Moldovenesc. ISU Suceava a anunțat că, funcție de dinamica misiunii se vor capacita și alte utilaje, dacă va fi cazul.

În ceea ce privește circulația rutieră se circulă deocamdată alternativ pe un sens până când vor începe acțiunea de repunere pe șosea a autotrenului răsturnat.

Ulterior, CFR a anunțat că în zonă este cale ferată dublă astfel încât circulația trenurilor nu este afectată.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *