Toaletele din parcarea de pe varianta ocolitoare Suceava (intrarea dinspre Fălticeni) închise temporar, în urma unui furt. Anunț făcut de DRDPI Iași

DRDPI atenționează conducătorii auto că toaletele din parcarea de pe Varianta Ocolitoare Suceava (intrare Suceava, dinspre Fălticeni) sunt indisponibilizate temporar, în urma unei infracțiuni de furt ce face la acest moment obiectul unui dosar întocmit de Poliție.

Din acest motiv, recomandarea DRDP Iași este aceea de folosire a toaletelor ecologice instalate provizoriu, până la finalizarea cercetărilor de către organele în drept.

”Menționăm că persoanele aflate în tranzit au la dispoziție celălalt grup social, perfect funcțional, situat la ieșirea de pe Varianta Ocolitoare Suceava spre Pătrăuți.

Pe acest fond, informăm conducătorii auto ce tranzitează acest obiectiv că Secția Drumuri Naționale asigură igienizarea tuturor spațiilor de parcare din administrare de cel puțin două ori pe săptămână, chiar dacă utilitățile puse la dispoziție pot părea subdimensionate față de traficul înregistrat de respectivul sector de drum. De asemenea, facem apel la respectarea normelor de conduită socială din partea utilizatorilor rețelei rutiere naționale, prin folosirea judicioasă a utilităților puse la dispoziție (coșuri de gunoi, pubele, grupuri sanitare), în condițiile în care comportamentul unora dintre semeni lasă uneori de dorit. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, transmit reprezentanții DRDPI Iași.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *