Mopan Suceava
EvenimentePublicitate

Tombola Crăciunului. Cramele Bucium şi Domeniile Bohotin:„ Eşti clientul nostru fidel, ai cumpărat, te-am sunat, ai câştigat!”

Cine nu-şi doreşte ca,  măcar odată în viaţă, să primească un dar de nicăieri. De multe ori însă, din cauza nevoii de a completa diverse taloane, mulţi ne refuzăm dreptul la o bucurie.

Cramele Bucium şi Domeniile Bohotin s-au gândit la asta şi le dă tuturor clienţilor fideli şansa să primească un dar de sărbători.

Din 2010 până astăzi au devenit regulate şi notorii organizările noastre tip tombolă colaborând cu ziare locale, diverse televiziuni şi posturi de radio. Oricare dintre clienţii noştrii poate câştiga participând la Tombolă, începând cu data de 08.12.2022, până în ajunul Crăciunului.

Clientul nostru fidel, care achiziţionează produse pentru acasă, poate  depune un bilet de tombolă la oricare dintre locaţiile Bucium.

Veştile bune urmează să se audă începând cu  data de 28 decembrie. Norocoşii câştigători vor fi contactaţi şi li se vor oferi cadouri surpriză constând în produse Bucium.

Deoarece sunt permanent importanţi pentru noi, dorim să numim, în stima lor, Crăciunul Bucium, iar firma noastră doreşte să răsplătească astfel, la sfârşit de an, fidelitatea clienţilor.

Savoarea produselor noastre  oferite la  diferite ocazii ( nunți, cumătrii, zile onomastice etc. ), sau consum cotidian,  încântă cele mai diverse şi rafinate gusturi ale cunoscătorilor din România şi de dincolo de granițe.

Vă invităm pe dumneavoastră să vă convingeți de acest lucru:  vinurile vestite de Bohotin de pe istoricele domenii, palinci şi rachiuri din târgurile Mureşului, distilate de vin de Bucium, din dulcele târg al Ieşilor, dar și din fructe din livezile de la Sîrca şi sucuri naturale din fascinanta  zonă a Falicenilor.

Puteți găsi aceste produse în locaţiile Cramelor Bucium din Suceava – Piaţa Mare şi Aleea Comercianţilor din Piaţa Mică şi, cât de curand,  şi in cartierul Burdujeni.

Şi, cum se exprimă hotărât moldoveanul, suntem „ DESCHIŞI VEŞNIC”. De 13 ani.

Suntem de  poveste.

Vă aşteptăm!

Informații despre Tombolă

–       depunerea de bilete de tombolă – în locațiile Cramelor Bucium;

–       desfășurarea tombolei – 08 – 24.12.2022;

–       extragerea premiilor – 27.12.2022  ;

–       atribuirea premiilor – 28.12.2022   ;

Detalii despre premiile   oferite la Tombola Crăciunului Bucium, lista câştigătorilor precum şi alte amănunte vi le vom comunica în timp util , în alte  articole.

Vă mulţumim pentru că putem să vă răsplătim fidelitatea!

 

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *