Mopan Suceava
Actualitate

Tombolă surpriză la Festivalul Național de Muzică Folk ”Ridică-te Ștefane”. Premiul cel mare: ”Chitara festivalului”, cu autografele tuturor artiștilor participanți

Primarul comunei Putna, Gheorghe Coroamă a anunțat o frumoasă surpriză pentru cei care vor fi prezenți astăzi și măine la Festivalul Național de Muzică Folk ”Ridică-te Ștefane”, care se va desfăsura în parcul de lângă Chilia lui Daniil Sihastru din Putna.

Este vorba despre organizarea unei tombole în urma căreia ”un norocos dintre cei prezenți”, cum spune primarul Gheorghe Coroamă, va putea câștiga “CHITARA FESTIVALULUI”, o chitara cu autografele tuturor artiștilor care vor evolua pe scenă.

Precum se știe, comuna Putna găzduiește în zilele de 25 și 26august în Parcul de la Chilia lui Daniil Sihastrul cea de-a IV-a ediție a Festivalului Național de Muzică Folk ”Ridică-te Ștefane”. Evenimentul este organizat de Primăria comunei Putna.

Programul festivalului:

25 AUGUST – Maria Gheorghiu și Radu Grațianu, Marius Bațu, Mihai Napu, Radu Pietreanu, CalenDar și Ducu Bertzi&Friends (Mihai Neniță, Constantin Neculae, Marius Bațu) – concert aniversar la împlinirea a 50 de ani de scenă.

26 AUGUST – Grupul Ecoul( Bârlad), Rareș Andrei Păuna, Cosmin Vaman, Ocru, Emeric Imre& Marius Roger și IRIS.

Spectacolele încep la ora 18.00. Festivalul va fi prezentat de Sorin Poclitaru.

”Dragi prieteni, iubitori de muzică bună, oriunde v-ați afla, pe 25 și 26 August Putna este cea mai potrivită destinație. Vă așteptăm la festival! Haideți cu toții la Putna!”, a transmis primarul de Putna, Gheorghe Coroamă.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *