Tomograful de la Spitalul Municipal Rădăuți este functional. Investigațiile se vor face doar pe bază de programare

Spitalul Municipal Rădăuți (SMR) a anunțat că în sfârșit la unitatea medicală rădăuțeană, este functional un computer tomograf. 

În anunțul făcut pe pagina de internet a Spitalului s-a transmis astăzi că ”SMR dispune de computer tomograf functional. Am primit autorizația de funcționare CNCAN, personalul medical a primit instructajul despre care va vorbeam inițial, CT-ul este poziționat la locul lui, suntem pregătiți.”

Reprezentanții Spitalului Județean Rădăuți au atenționat că investigațiile la noul computer tomograf se vor face doar pe bază de programare pentru că, apreciază aceștia, adresabilitatea va fi mare, iar numărul de solicitări la fel. Programul de funcționare va fi de luni până vineri, între orele 8.00-14.00.

”Este un echipament medical important, foarte performant și ne bucurăm să fim printre puținele unități medicale din țară care beneficiază de acesta. Vindecăm. Împreună transformăm! Împreună este mereu mai ușor!” au mai trasmis în anunțul făcut reprezentanții Spitalului Municipal Rădăuți.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *