Top lucruri care îți pot face viața mai ușoară 

Secolul 21 poate fi definit ca unul cu un ritm extrem de rapid și conectat digital. Timpul a devenit rapid cea mai apreciată monedă. Drept urmare, aproape toată lumea caută noi modalități de a maximiza productivitatea, astfel încât să poată lucra (și trăi) mai inteligent.

Un procent din ce în ce mai mare al populației are acces la internet prin intermediul unui dispozitiv mobil, ceea ce este extrem de practic și convenabil. Un telefon mobil îndeplinește o mulțime de funcții. Este un dispozitiv de comunicare, calendar, alarmă, lanternă, GPS, șamd. Datorită aplicațiilor pentru telefonul mobil și a diferitelor platforme online, telefonul a devenit un dispozitiv indispensabil, care ne face mai ușoară. Să descoperim aplicațiile care fac tocmai asta! 

Aplicațiile de navigare: 

Probabil ați auzit de acestea, însă este absolut necesar să le menționăm. Pe lângă Google Maps, care este un navigator excelent atât pentru deplasări cu mașini, cât și pentru transportul în comun sau pe jos. O altă aplicație de navigație extrem de utilă este Waze, însă aceasta funcționează doar pentru deplasările cu mașina. În afară de navigare, Waze vă atenționează și dacă se află obstacole pe drumul pe care vă aflați, dacă există radare sau posibile mașini de poliție prin apropiere. 

Aplicațiile de scanat documente: 

Dacă nu aveți un scanner acasă, o astfel de aplicație poate fi de mare ajutor atunci când aveți nevoie să scanați câteva documente. Un scanner ocupă mult spațiu și poate fi destul de costisitor, pe când o aplicație precum CamScanner nu ocupă deloc spațiu și este ușor de utilizat. Este disponibilă atât în varianta premium, cât și în gratuit. 

Aplicațiile de gestionare a bugetului: 

Dacă doriți să aveți o imagine de ansamblu asupra bugetului personal, o astfel de aplicație vă poate ajuta să economisiți atât timp, cât și bani. Există diferite aplicații și platforme pentru gestionare a bugetului, precum Spendee, Mint sau MoneyWise. 

Platformele de comparare: 

Platformele de compare vă ajută să obțineți să comparați rapid și ușor prețurilor produselor și a serviciilor de care aveți nevoie. De la bilete de avion, la abonamente de telefonie mobilă sau chiar împrumuturi, există platforme de comparare pentru aproape orice produs sau serviciu. 

Moneezy este o astfel de platformă unde puteți compara gratuit creditele oferite de diferite instituții financiare nebancare. 

Aplicațiile pentru liste de cumpărături: 

Listonic este o astfel de aplicație, iar marele avantaj este că puteți crea diferite liste pe care le puteți împărtăși lista cu diferite persoane. De exemplu, lista de cumpărături de alimente o puteți împărtăși cu partenerul/partenera dvs., iar lista de cadouri de sărbători o puteți împărtăși cu prietenii. Este o modalitate foarte ușoară (și gratuită) de a organiza listele de cumpărături sau sarcini.  

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other