TRAFIC INTENS PRIN TOATE PUNCTELE DE TRECERE A FRONTIEREI. 221.700 PERSOANE ȘI 53.000 MIJLOACE DE TRANSPORT AU TRECUT GRANIȚA ÎN ULTIMELE 24 DE ORE

În ultimele 24 de ore, traficul de persoane şi mijloace de transport prin punctele de trecere a fost de peste 221.700 treceri persoane, atât pe sensul de intrare cât şi pe cel de ieşire din ţară şi de aproximativ 53.000 treceri mijloace de transport.
Poliția de Frontieră Română reamintește că accesând aplicaţia on-line „Media timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei deschise traficului internaţional”, la adresa http://www.politiadefrontiera.ro/traficonline/, se pot vizualiza punctele de trecere a frontierei, care sunt marcate, în funcţie de trafic şi timpii de aşteptare în culori diferite.
Timpii de aşteptare sunt actualizaţi în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-şi reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute.
În zonele de competenţă – punctele de trecere şi “frontiera verde” – poliţiştii de frontieră au constatat în ultimele 24 de ore:
• 44 fapte ilegale (24 infracţiuni şi 20 contravenţii) săvârşite atât de cetăţeni români cât şi străini;
• au fost descoperite, independent sau în colaborare cu alte instituţii, bunuri nedeclarate (ce urmau a fi introduse ilegal în ţară), care depăşeau plafonul vamal admis ori suspecte a fi contrafăcute, în valoare totală de aproximativ 187.000 lei;
• valoarea amenzilor contravenţionale aplicate se ridică la aproximativ 6.900 lei;
• nu s-a permis intrarea în ţară a 23 cetăţeni străini, care nu îndeplineau condiţiile prevăzute de lege şi de asemenea, nu s-a permis ieşirea din România unui număr de 17 cetăţeni români din diferite motive legale.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *