Trafic rutier blocat pe DN 17, la Câmpulung Moldovenesc, după ce un automobil a ieșit de pe carosabil și a avariat o conductă de gaz. Foto: ISU

Traficul rutier pe DN17, în  zona Câmpulung Moldovenesc a fost blocat astă noapte mai multe ore după ce o mașină a ieșit în afara părții carosabile și a avariat o conductă de gaz metan, pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc (zona Valea Seacă). Evenimentul s-a produs în jurul orei 22:15. La fața locului au intervenit pompierii militari, cu o autospecială de stingere, una pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul unui echipaj SAJ.

De asemenea, militarii au solicitat prezența unui echipaj specializat al distribuitorului integrat de gaze naturale din zonă, deoarece conducta a fost retezată de la nivelul solului. Șoferul, singurul ocupant al mașinii, a refuzat consultul medical și transportul la spital. Pe timpul în care s-a lucrat pentru remedierea defecțiunii, familia (doi adulți și un minor) din locuința în fața căreia s-a produs accidentul a fost evacuată la o casă învecinată. Traficul rutier pe DN 17 a fost blocat, circulația desfășurându-se pe rute ocolitoare.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *