TRAFICANȚI DE ȚIGĂRI PRINȘI DE POLIȚIȘTII DIN VAMA

Vineri, 15.06.2018 la ora 05.00 dimineața, o patrulă din cadrul Secției 14 Poliție Rurală Vama a oprit pentru control pe DN 17A, pe raza comunei Vatra Moldoviței, autoturismul condus de un bărbat de 28 de ani, din comuna Bilca.
În urma controlului autovehiculului, polițiștii au identificat în portbagaj o geantă tip voiaj, în care se aflau 690 de pachete cu țigări, de proveniență ucraineană, cu și fără timbru fiscal, bunuri pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente legale de proveniență.
Țigările în valoare de circa 7.590 de lei au fost confiscate, iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul poliției.
Ulterior, în jurul orei 06.00, același echipaj de poliție a oprit tot pe DN 17A, autovehiculul cu remorcă condus de un bărbat de 41 de ani, din comuna Vicovu de Jos, care efectua transportul mai multor persoane din România spre Italia, iar în urma controlului bagajelor, într-o cutie din carton, au fost identificate 220 de pachete cu țigări, fără timbru fiscal, bunuri ce aparțineau unui bărbat de 66 de ani din comuna Cârlibaba.
Țigările în valoare de circa 2.420 de lei au fost confiscate, în ambele cauze fiind întocmite dosare penale sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă, ce vor fi soluționate procedural.

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *