Traficul pe podul mare de la Milișăuți va fi reluat cel târziu pe 15 decembrie. A anunțat primarul Milișăuțiului, Mircea Laurus, pe baza asigurărilor primite de la constructori

Primarul orașului Milișăuți, Mircea Laurus a declarat că pe podul de peste râul Suceava, de pe DN 2H, la intrarea în Milișăuți dinspre Suceava va fi reluat traficul, pentru toate categoriile de autovehicule, ”nu mai devreme de 13 decembrie dar nu mai târziu de 15 decembrie a acestui an”.

El a purtat în dimineața zilei de astăzi discuții cu reprezentanții firmei din Sibiu care lucrează la reabilitarea acestui pod și de la dânșii a primit asigurări în acest sens. ”S-a afirmat că podul ar putea fi repus în funcțiune până la sfârșitul acestei săptămâni. S-ar fi putut, dacă n-ar fi fost aceste zile cu temperaturi foarte scăzute. Dar constructorii m-au asigurat că lucrările de turnare a asfaltului, de betonare specială a rosturilor dintre plăci și celelalte mici lucrări care mai trebuie făcute vor fi realizate cât mai repede în condiții de bună calitate trebuie făcute așa cum se cuvine. Am primit această promisiune – nu mai devreme de 13 decembrie dar nu mai târziu de 15 decembrie 2018, se va reinaugura podul de la Milișăuți”, a transmis primarul orașului, Mircea Laurus.

El a mai explicat că, și în aceste termene, vor fi terminate cu aproape două săptămâni înainte de termenul stabilit prin contractul semnat de Compania Națională de Drumuri și firma SC Geiger Transilvania SRL din Sibiu. Lucrările au demarat pe 23 iulie 2018, cu o durată de execuție de 21 săptămâni, până pe 23 decembrie a.c..

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *