Tragedia de la Sasca Nouă pe DN2E: microbuzul transporta oameni din Pașcani care doreau să ajungă în Italia. O femeie din microbuz a decedat, precum și șoferul autoutilitarei cu care mașina s-a ciocnit, după o intrare pe contrasens

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Suceava, comisarul Ionuț Epureanu, a oferit câteva detalii suplimentare, privind cumplitul accident rutier de la Sasca Nouă – comuna Cornu Luncii. El a arătat că tragedia s-a produs în momentul în care unul dintre șoferii celor două mijloace de transport, un microbuz și o autoutilitară a intrat pe contrasens. Circumstanțele exacte ale accidentului sunt greu de stabilit în această dimineață, pentru că unul dintre șoferi a murit iar celălalt este inconștient, aflat în grija medicilor urgentiști de la Spitalul Județean ”Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava.

Comisarul Ionuț Epureanu a transmis că în microbuz se aflau 8 persoane, 7 pasageri și șoferul, plecați din municipiul Pașcani, județul Iași, care doreau să ajungă în Italia. Au decis să scurteze drumul spre DN17 – E85, optând pentru varianta DN2E, care traversează comuna Cornu Luncii. În autoutilitară se afla doar șoferul acesteia. Urmează să se stabilească identitatea acestuia, lucru dificil acum pentru că a murit în clipa impactului.

În urma impactului a murit și o femeie din microbuzul care trebuia să ajungă în Italia.

Din microbuz, alte 7 persoane au suferit traumatisme, fiind transportate cu șase autospeciale ale Serviciului de Ambulanță Județean și cu o ambulanță SMURD la Spitalul Județean Suceava.

După ce va fi terminată ancheta, se va stabili modul exact în care s-a produs acest tragic eveniment rutier și vor putea fi făcute publice mai multe informații.

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *