Tragedia rutieră de azi dimineață de la Milișăuți. Șoferul de 68 de ani decedat, ar fi adormit la volan ori ar fi avut probleme medicale

IPJ Suceava a oferit amănunte noi legate de tragedia rutieră petrecută în dimineața aceste zile, în orașul Milișăuți, unde un om și-a pierdut viața iar alte 4 persoane au fost rănite după ce două autoturisme Ford Focus au intrat în coliziune frontală.

Potrivit polițiștilor suceveni,astăzi pe la ora orele 09:11 au fost sesizați telefonic de lucrători din cadrul Poliției Orașului Milișăuți cu privire la faptul că pe raza orașului a avut loc un accident de circulație cu victime.

Din datele preliminare obținute a reieșit că la data de 26.09.2020 în jurul orelor 09.10 Ștefan Ștefan B. de 68 ani din municipiul Rădăuți conducea auto marca Ford pe DN 2H, pe raza orașului Milișăuți,  având direcția de deplasare dinspre municipiul Suceava spre municipiul Rădăuți. Ajuns într-o curbă la dreapta, a părăsit sensul de mers și a pătruns pe contrasens, acroșând frontal automobilul marca Ford condus de  Mihai G. de 35 ani din comuna Satu Mare, sat Țibeni. În auto condus de Mihai G.  se mai aflau în calitate de pasageri alte trei persoane, doi bărbați și o femeie.

În urma impactului a rezultat decesul lui Ștefan B. și vătămarea corporală a trei persoane ce se aflau în celălalt autoturism. Unul dintre răniți au fost transportat la Spitalul Municipiului Suceava pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Echipa operativă constituită continuă  cercetarea locului faptei, pentru stabilirea vinovăției și modului de producere al accidentului, cel mai probabil automobilul condus de Ștefan B.  pătrunzând pe contrasens ca urmare a unor afecțiuni medicale ale șoferului sau a adormirii la volan.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *