Traian Andronache, managerul Spitalului Rădăuți: în cel mult o săptămână, spitalul va ceda, din cauza numărului insuficient de paturi și personal

În condițiile în care, în această săptămână, trei cadre medicale de la Spitalul din Câmpulung Moldovenesc au fost confirmate cu coronavirus, managerul Spitalului municipal Rădăuți, Traian Andronache a declarat astăzi, pentru Digi 24 că unitatea spitalicească pe care o conduce și către care sunt direcționate majoritatea cazurilor medicale cu alte boli decât COVID – 19 în cel mult o săptămână va ceda. Nu numaidecât din cauza lipsei dotărilor sau a medicamentelor ci din cauza numărului insuficient de personal și paturi.

Precizăm că Spitalul municipal Rădăuți are mai puțin de 500 de paturi și, conform declarației managerului Traian Adronache, ”nu poate susține un județ întreg”. În acest context, șeful spitalului Rădăuțean a susținut că trebuie făcute toate eforturile pentru ca Spitalul Județean să redevină funcțional și pentru celelalte afecțiuni decât coronavirus.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.