ActualitatePolitica

Traian Andronachi, fost manager al Spitalului Rădăuți: ”În contextul valului IV al pandemiei covid și aglomerării Spitalului Rădăuți, să schimbi managerul a treia oară că așa vrei tu că ești primar, nu este OK”

Avocatul rădăuțean Traian Andronachi, fostul manager al Spitalului Municipal Rădăuți, demis din funcție în luna martie a acestui an la solicitarea primarului Bogdan Loghin, și-a exprimat un punct de vedere privind noua numire în funcția de manager a spitalului rădăuțean, cea a economistului Dan Vatră. Acesta va prelua, precum se știe, funcția de manager interimar începând cu data de 13 septembrie 2021.

Prezentăm în continuare declarația făcută de Traian Andronachi:

”Nu comentez deciziile politice ale primarului ales însă pentru Spitalul Municipal Rădăuți, pentru oamenii care lucrează acolo, hotărârile pe care le ia domnul Loghin, părerea mea este că au impact negativ asupra întregii comunități. Nu există continuitate în ceea ce transmite, este vorba despre consecvență, care este în strânsă legătură cu discernământul.

În contextul valului IV al pandemiei covid, în contextul aglomerării Spitalului Rădăuți, să schimbi managerul a treia oară că așa vrei tu că ești primar, consider că nu este OK.

Pe data de 16 septembrie începe judecarea procesului prin care am atacat dispoziția de revocare din funcția de manager a subsemnatului, solicitând instanței să dispună anularea ei atât ca nelegală dar mai ales ca netemeinică.

Subliniez doar cu titlu de exemplu: în anul 2020, când toate spitalele din județul Suceava s-au închis, cedând presiunii din contextul covid, singura unitate spitalicească care în final a preluat responsabilitatea tuturor spitalelor din județ a fost spitalul din Rădăuți. Din acest considerent, pentru că în această unitate spitalicească lucrează un colectiv de oameni minunați, Spitalul va rezista și acestor noi decizii politice”, este mesajul transmis de fostul manager al Spitalului municipal Rădăuți, Traian Andronachi.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *