Trandafir, hoț de fier vechi din Vicovu de Sus, prins de polițiști într-o latrină, după o urmărire dramatică

Miercuri după amiază,  înainte de ora 17.00, lucrătorii Poliției orașului Vicovu de Sus au fost sesizați despre faptul că două persoane de etnie rromă au sustras mai multe deșeuri feroase din curtea unităților comerciale pe care reclamanții le dețin și se îndreaptă înspre cătunul Bahnă din zona Plai a orașului.

Polițiștii au identificat pe strada Calea Cernăuți din Vicovu de Sus un atelaj hipo, în care se aflau mai multe deșeuri feroase, iar lângă atelaj, un minor  de 16 ani.

Tot ei au observat la o distanță de circa 250 metri,  o persoană care se deplasa în fugă înspre cătunul Bahnă.

Polițiștii au pornit în urmărirea acesteia cu mașina, dar și în fugă, ”pedestru”.

După o urmărire pe mai bine de jumătate de kilometru,  individul  a fost prins de polițiști într-o latrină din lemn, aflată în grădina unei locuințe nelocuite de pe strada Ciudei din Vicovu de Sus.  A  fost identificat ca fiind Trandafir M. din localitate.

Acesta, împreună cu minorul rămas să păzească atelaju, au fost duși la sediul poliției, unde au recunoscut faptele comise.

Cantitatea de 105 kilograme deșeuri feroase a fost predată persoanelor vătămate. În cauză s-au demarat cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.