Transport de 4,2 metri cubi de lemn fără acte, confiscat de polițiști la Sadova

În data de 10.04.2021, înainte de ora 21.00, lucrătorii SPR 11 Pojorâta în timp ce desfășurau activitatea de patrulare pe DC 88 B din comuna Sadova, au oprit pentru control o autoutilitară marca VW LT 35, condusă de V.L., din comuna Moldovița, care nu a putut prezenta pentru control documentele personale și pentru încărcătura pe care o avea, respectiv material lemnos – lemn foc, la diferite diametre și lungimi specific resturilor de exploatare.

S-a procedat la interogarea bazelor de date ocazie cu care s-a constatat că susnumitul are dreptul de a conduce valabil, având ITP și RCA valide, iar pentru materialul lemnos transportat nu există aviz de însoțire.

Autoutilitara a fost condusă la Atelierul de Producție de la Sadova, unde materialul lemnos transportat a fost inventariat, rezultând cantitatea de 4,20 mc lemn foc, care a fost confiscată și predată în custodia Ocolului Silvic Pojorâta.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional conform art. 19 alin. 1  lit. b din Legea 171/2010 cât și în baza art. 101 alin. 1, pct 18 din O.U.G 195/2002 R.M.C.           

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *