Mopan Suceava
Evenimente

Transport de lemn în valoare de cca. 2.000 lei confiscat de polițiști de la un bărbat din Putna

La data de 11.05.2024, în jurul orei 09.20, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, aflați în serviciul de patrulare, executând control rutier pe linie de silvicultură, au oprit pentru control pe DC Putna,  de pe raza localității Putna, autoutilitara condusă de către un bărbat de 32 ani, din com. Putna, ce transporta material lemnos, buștean garter esență molid.

În urma verificărilor efectuate în SUMAL 2 s-a stabilit faptul că șoferul nu deține aviz de însoțire a materialului lemnos. Transportul a fost condus la Atelierul de Prelucrare a lemnului din cadrul OS Putna, unde s-a solicitat sprijinul unui tehnician silvic din cadrul acestui ocol, în vederea inventarierii.

În urma inventarierii efectuate de către reprezentanții O.S. Putna, s-a constatat faptul că, șoferul transporta cantitatea totală de 4,98 mc material lemnos în valoare de 1.998 lei, din care 3,76 mc buștean gater molid în valoare de 1.789 lei și 1,22 mc lemn foc molid în valoare de 209 lei.

Șoferul a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea prevederilor art. 19 alin. 2 lit. a, pct. 2 din Legea 171/2010, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat în custodie O.S. Putna.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *