Transport de țigări de contrabandă a unei sucevence de 42 de ani depistată în trafic de poliţiştii de frontieră la Horodnicul de Jos. În mașina ei s-au găsit 2.940 pachete cu țigări

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava au depistat în trafic  un autoturism Audi A6, condus de o femeie din Suceava, care transporta aproximativ 3.000  pachete de ţigări  în valoare de peste 34.000 lei, marfă ce urma să fie comercializată pe piața neagră de desfacere din zonă.

În data de 10 februarie a.c., la nivelul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava s-a declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări, în zona de responsabilitate.

În jurul orei 10.30, a fost identificat și oprit în trafic pentru control, pe raza localității Horodnicul de Jos, județul Suceava, un autoturism marca Audi A6, condus de R. M., o femeie în vârstă de 42 de ani, domiciliată pe raza județului Suceava

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, polițiștii de frontieră au descoperit  în portbagajul maşinii şi în locul roţii de rezervă o cantitate de ţigări de contrabandă.

Având în vedere cele constatate, persoana  în cauză şi maşina au fost  conduse la sediul poliției de frontieră, în vederea continuării cercetărilor.

Astfel, au fost descoperite 2.940 pachete cu țigări, de diferite mărci, de proveniență ucraineană, în valoare de 34.398 lei, marfă ce a fost ridicată în vederea confiscării.

În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar autovehiculul folosit la transportul ţigărilor în valoare de 6.300 lei a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră, până la finalizarea cercetărilor.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *