Transport ilegal de aproape 8 metri cubi de cherestea, depistat de polițiști în miez de noapte, la Mălini

La 27.01.2021, patrula de poliție de serviciu din cadrul S.P.R. 7 Mălini, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza comunei Mălini, la ora 01:45, au identificat în trafic autoutilitara marca IVECO condusă de către Ioan B., de 48 ani, din satul Herla, comuna Slatina, autoutilitară ce transporta material lemnos fără aviz de însoțire a materialului lemnos.

 A fost solicitat sprijinul lucrătorilor din cadrul Ocolului Silvic Mălini în vederea inventarierii lemnului, ocazie cu care s-au stabilit următoarele:

Ioan B. transporta cu autoutilitara marca IVECO cantitatea de 7,94 metri cubi cherestea rășinoase, motiv pentru care a fost sancționat conform Lg. 171/2010 cu amendă în valoare de 1000 lei, în cauză fiind confiscată cantitatea de 7,94 metri cubi de cherestea în valoare de 5637  lei și dată în custodie la O.S. Mălini, care a dispus depozitarea materialului lemnos confiscat la sediul Primăriei Slatina.

 Ioan B. a fost sancționat contravențional conform Lg.55/2020 cu amendă în valoare de 500 lei, deoarece s-a deplasat în afara domiciliului în intervalul orar 23:00-05:00, fără motiv.

 

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *