Evenimente

Transport suspect de 25 de metri cubi de material lemnos – biomasă, reținut la Gura Humorului

La data de 23.11.2022, în jurul orelor 17.00, lucrătorii Compartimentului Rutier din cadrul Poliţiei Oraşului Gura Humorului au obținut o informație cu privire la faptul că o autoutilitară transportă material lemnos, fiind suspiciuni cu privire la legalitatea transportului, aceasta având direcţia de deplasare Frasin către Suceava.

Polițiștii au  organizat un filtru rutier pe bulevardul Bucovina din Gura Humorului, au identificat și oprit în trafic un autocamion Mercedes Actros, cu remorcă, la volanul căruia a fost identificat un bărbat de 42 ani, din Frasin.

Acesta a prezentat polițiștilor cartea de identitate, permisul de conducere, atestatul profesional, certificatele de înmatriculare şi poliţele de asigurare obligatorie auto R.C.A..

A fost verificat în aplicația SUMAL constatându-se faptul că este generat un aviz de însoțire pentru 25 metri cubi  biomasa certificabilă,  existând suspiciuni cu privire la proveniența încărcăturii.

Polițiștii au luat legătura cu reprezentanții  Ocolului Silvic Gura Humorului care nu au putut veni, având alte activități . S-a luat legătura telefonic cu reprezentanții Gărzii Forestiere Suceava stabilindu-se ca verificările pentru proveniența materialului lemnos să se desfășoare la data de 24.11.2022.

S-a dispus imobilizarea transportului de material lemnos la cantonul silvic Pod Izvor, până când vor veni lucrători din cadrul Gărzii Forestiere Suceava pentru clarificarea situației.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *