Actualitate

Transportatori de persoane și mărfuri fără licență, rămași fără mașini și amendați de polițiști la Fălticeni, Bogdănești și Suceava

Joi dimineață, pe la orele 07:30, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier al IPJ Suceava a oprit pentru control pe raza municipiului Fălticeni, un autovehicul condus de un bărbat, care efectua transport de persoane interjudețean, fără a deține o licență de transport.

În cauză s-a dispus imobilizarea vehiculului în cauză și suspendarea dreptului de utilizare a acestuia pentru o perioadă de 6 luni prin reținerea certificatului de înmatriculare și a plăcuțelor cu numărul de înmatriculare.

La data de 06.10.2022, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier a oprit pentru control pe raza localității Bogdănești, un autovehicul condus de un bărbat, care efectua de transport de mărfuri, fără a deține o licență de transport.

În cauză s-a dispus imobilizarea vehiculului în cauză.

La data de 06.10.2022, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier a oprit pentru control pe raza județului Suceava, autovehiculul condus de un bărbat care efectua transport de persoane, fără a respecta obligativitatea de a emite bilete de călători pasagerilor transportați.

În cauză s-a dispus sancționarea contravențională a operatorului de transport cu amendă în valoare de 9000 lei.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *