TRANSPORTURI DE LEMN AGABARITICE PE FIRAVUL DRUM DE LA PALMA, UNDE EXISTĂ INTERDICȚIE PENTRU TRANSPORTURI MAI MARI DE 7,5 TONE

Un cititor al publicației on-line suceava-smartpress ne-a transmis aseară câteva fotografii realizate pe drumul dinspre Palma către Sucevița. Precum se știe pe acest drum este limitată circulația autovehiculelor cu un gabarit mai mare de 7,5 tone. Dincolo de faptul că drumul este proaspăt reabilitat și mijlocul de transport de mare tonaj surprins în fotografie de cititorul nostru este transport consistent de bușteni a cărui proveniență nu o cunoaștem, se pune întrebarea: cine supraveghează respectarea gabaritul autovehiculelor pe acest gen de șosele din județul Suceava.
Redăm mesajul transmis către suceava-smartpress: ”Mă întreb, ce semnificație, sau ce rost mai au semnele de circulație postate la intrarea pe drumul ce duce de la Sucevița la Palma și invers care interzic circulația autovehiculelor cu un tonaj mai mare de 7,5 tone, daca mafia lemnului pur și simplu le ignoră și își bate joc de drumul amintit mai sus care numai ce a fost reparat. Poate aveți puterea de a sesiza ISCTR-ul, Poliția sau Garda Forestieră, care se pare ca dorm (pozele au fost făcute în seara asta, 07.08,2018, la ora 20.45)”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.