Transporturi ilegale de lemn, totalizând peste 6 metri cubi, interceptate de polițiști la Putna

La data de 26.11.2021, ora 17.05, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, în timp ce executau serviciul de patrulare, pe raza comunei Putna au oprit pentru control autoutilitara marca Mercedes, care transporta material lemnos, care era condusă de Constantin C, din localitate.

Șoferul a recunoscut că nu deține aviz de însoțire al materialului lemnos. Transportul a fost direcționat către Ocolul Silvic Putna unde în urma inventarierii materialului lemnos a stabilit faptul că în autoutilitară era transportată cantitatea totală de 4.20 m.c. lemn foc molid.

Constantin C. a fost sancționat contravențional iar materialul lemnos a fost confiscat.           

Tot la data de 26.11.2021, ora 17.50, aceiași polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, în timp ce executau serviciul de patrulare, pe raza comunei Putna au oprit pentru control  autoutilitara marca Man, care transporta lemn lucru molid, condus de  numitul Constantin C. de asemenea din localitate.

Și acesta a recunoscut că nu deține aviz de însoțire al materialului lemnos. Și acest transport a fost direcționat către Ocolul Silvic Putna unde autoutilitara transporta cantitatea totală de 2.03 m.c. lemn foc molid.

Și acest șofer a fost sancționat contravențional lemnul  a fost confiscat, fiind predat în custodia Ocolului Silvic Putna.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.