Trasport de 5,5 metri cubi de material lemnos confiscat de polițiști la Burdujeni pentru că documentele de însoțire prezentate de șoferul din Frătăuții Noi erau expirate

Ieri după amiază. ora 16.40, patrula de siguranţă publică din cadrul Secţiei de Poliţie Burdujeni, s-a sesizat din oficiu despre faptul că, pe strada Cuza Vodă, se deplasează o autoutilitară marca Mercedes Benz, care transportă material lemnos, respectiv grinzi răşinoase, existând suspiciunea că  șoferul deține documentele prevăzute de lege.

S-a procedat la oprirea autovehiculului, stabilindu-se identitatea conducătorului auto, în persoana unui bărbat  de 42 ani, din comuna Frătăuţii Noi.

Fiindu-i solicitate documentele de însoţire a materialului lemnos, acesta a prezentat avizul de însoţire secundar din 10.10.2019, ora 01.01.40, a cărui valabilitate verificată în bazele specifice s-a constatat că este expirată.

În cauză s-a luat  măsura sancționării contravenționale, conform art. 19 alin. 2 lit. b din Legea 171/2010, cu amendă în valoare de 3.000 lei, iar cantitatea de 5,496 mc material lemnos , respectiv grinzi răşinoase ( 89 bucăţi, de diferite dimensiuni) în valoare de 3511,944 de lei  a fost ridicată în vederea confiscării și predată pe bază de proces verbal de dare în custodie Ocolului Silvic Adâncata.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *