Trecerea lui Gheorghe Flutur la categoria ”medic” pe lista celor testați pentru coronavirus, o eroare a dr. Cătălina Zorescu de la DSP Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, infectat cu coronavirus și internat la Spitalul Județean Suceava – Secția Boli infecțioase a transmis că menționarea sa ca medic, pe lista celor cărora li s-a făcut testarea pentru COVID – 19 a fost o eroare și a indicat și responsabilul: dr. Cătălina Zorescu de la DSP Suceava. El a mai spus că nu beneficiază de un tratament special între pacienți, transmițând unei colege de breaslă o fotografie cu micul dejun care i-a fost oferit în această dimineață.

De altfel, dr. Cătălina Zorescu a transmis către postul de televiziune Antena 3, care a făcut publică categoria în care a fost încadrat Gheorghe Fluture pe lista celor care au fost testați pentru coronavirus, cea de medic, o scrisoare prin care își recunoaăte eroarea ăi pe care o prezentăm în cele ce urmează, alături de fotografia cu micul dejun primit azi de președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur. (foto: Radio Top)

Please follow and like us:

3 comentarii la „Trecerea lui Gheorghe Flutur la categoria ”medic” pe lista celor testați pentru coronavirus, o eroare a dr. Cătălina Zorescu de la DSP Suceava

 • 27 martie 2020 la 9:20
  Permalink

  Da, da si noi suntem o turma de oi …. Patetic. Penibil!

  Răspunde
 • 27 martie 2020 la 9:22
  Permalink

  Toata viata lui, Gheorghe Flutur a fost un talharas: al unor realizari facute de altcineva, al proiectelor incepute de altcineva, talharas de imagine nemeritata etc.Iata ca acum a furat testul unui cadru medical! Dipret total Gheorghe Flutur! Unde este responsabilitatea sociala in fata bolii? Unde este echitatea in fata mortii?

  Răspunde
 • 27 martie 2020 la 10:05
  Permalink

  Dar de ce doar ”lalharaș”? Locul de ”talhar” este ocupat sau Gheorghe Flutur nu se califică pentru a-l ocupa? Că dacă este cumva așa, atunci ne-am dat naibii de tot. Dumneata d. Cușnir Dan pe unde te situezi?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *