Warning: getimagesize(/home/suceavps/public_html/wp-content/uploads/2019/09/accid-biv1.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/suceavps/public_html/wp-content/plugins/wonderm00ns-simple-facebook-open-graph-tags/public/class-webdados-fb-open-graph-public.php on line 1142

Trei accidente rutiere, cu 10 răniți în total, la Bivolărie, Voroneț și Vama, în numai 12 ore

Două accidente rutiere grave s-au produs aseară pe șoselele din județul Suceava și unul, la fel de grav, în această dimineață. Primul dintre acestea a fost anunțat pe la 18.15, pe raza localității Bivolărie din orașul Vicovu de Sus. Un autoturism a intrat in coliziune cu o autoutilitară  staționată. Din impact, unul dintre cei doi ocupanți ai mașinii a rămas încarcerat. Acesta a fost extras de către pompierii militari, în stare comatoasa. Echipajul SMURD, cu sprijinul personalului medical SAJ, i-a acordat primele îngrijiri medicale și l-au transportat la spital. Cel de-al doilea ocupant al mașinii a refuzat transportul la spital.

La ora 22.33 a avut loc un  alt accident rutier în  Voroneț, cu doua autoturisme implicate. 4 persoane au necesitat îngrijiri medicale. Una dintre acestea era inconștientă.  Toate victimele accidentului au fost preluate de ambulante SAJ si transportate la spital.

Astăzi dimineață, după ora 7.00 s-a produs un alt accident rutier în comuna  Vama, între doua mașini, cu 4 victime. Una dintre acestea a fost încarcerată. Toate persoanele au fost transportate la spital de către echipaje SMURD și SAJ.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *