Mopan Suceava
Actualitate

Trei accidente rutiere, cu nouă răniți din care șapte duși la spital, în numai două ore, la Câmpulung, Vatra Moldoviței și Păltinoasa

Trei accidente rutiere provocate de neadaptarea de către șoferii dezobișnuiți să conducă pe timp de ploaie s-au produs în această după aamiază în decurs de numai două ore,  la Câmpulung Moldovenesc, Vatra Moldoviței și Păltinoasa.

Astfel, pe la 14.40, s-a produs un accident rutier cu două autoturisme de teren implicate pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc. Au intervenit pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2 cu sprijinul unui echipaj SAJ.

În urma evenimentului patru persoane vor fi transportate la spital.

La ora 16.20 a avut loc un alt accident rutier cu două autoturisme implicate pe raza satului Valea Stânei, comuna Vatra Moldoviței.

În urma evenimentului trei persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Au intervenit la fața locului pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare cu sprijinul a trei echipaje SAJ.

Pe la ora 16.30, un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile între localitățile Ilișești și Păltinoasa, pe DN 17. În eveniment au fost implicate două persoane care în urma monitorizării de către echipajele de prim ajutor au refuzat transportul la spital.

La fața locului au intervenit pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2 cu sprijinul unui echipaj SAJ.

Please follow and like us:

One thought on “Trei accidente rutiere, cu nouă răniți din care șapte duși la spital, în numai două ore, la Câmpulung, Vatra Moldoviței și Păltinoasa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *